søndag den 3. februar 2013

Manfo.....har igen slået hovederne sammen i et forsøg på ...et eller andet
Så kører den igen:)
Nogen gange er det svært at fatte hvordan ting kan tolkes. Hvordan en egentlig sober artikel omkring hvordan Fordelingen af uddannelse...og barsel...og børnerelaterede problematikker, gør at kvinder anses for at være dyrere for samfundet end mænd kan læses som om at det er SÅ synd for mænd at de rent faktisk skal betale de her skattepenge til de her blodsugende kvindemonstre...som jo bare skraber til sig med alt hvad de har.
Det sjove er jo at de her mennesker som sætter sådan et billede på ikke et sekund tænker over det absurde i at alle statens børnerelaterede udgifter påduttes kvinden? Så Manfo mener at børnene og udgifterne vedrørende børnene er kvindens...For igen..hvad i alverden har mænd med det at gøre?

Samtidig er det jo også inde på bloggen manfo at vi konstant hører forskelleige mænd ytre sig over det uretfærdige i at kvinder kan bestemme over deres egen krop...og vælge en abort til eller fra...Det er simpelthen så uretfærdigt?
(Det modsatte scenarium...at det var manden der bestemte over kvindes krop, er jo heller ikke på nogen måde uretfærdigt ?)

Så er der det med værnepligten?...Som de skriver, er det mænd der har værnepligt i DK...det skulle så på en eller anden måde høre sammen med at mænd er billigere end kvinder?

Hvis vi lige undersøger det, så var der i 2011...som jo nok er rimeligt sammenligneligt med 2012...omkring 5000 værnepligtige. Af dem havde 95% meldt sig frivilligt, og de 500 var kvinder!

Det vil sige at der var  ca 250 mænd der ikke valgte værnepligten frivilligt . 500 kvinder valgte det frivilligt....!! dobbelt så mange:)

Hvor er det lige at man kan bruge værnepligten som argument for at mænd har det hårdt...når 95% melder sig frivilligt...Kan godt se at 10% kvinder ikke er på niveau, men det kunne det blive med lidt promovering:) Mange unge kvinder i dag ville gerne melde sig, men igen, i en mandsdomineret verden tager det nok lige lidt tid og tilvænning..

Mænds sygdomme bliver nedpriorteret? Af debatten på manfo kan man se at problemet er de kampagner for brystkræft der har været kørt...mens ingen har kørt kampagner for testikelkræft...Så det at man sætter fokus på en ting...i denne forbindelse en kvinderelateret sygdom...er altså det samme som at nedpriortere en anden? Jeg tænker der godt nok er mange patientforeninger rundt om i landet der har god grund til at føre sig uendeligt ramt og nedprioteret, så.
Måske man kunne argumentere med at man ikke kan alting på samme tid?

Åh...og lige den sidste med at Kvinfo modtager millioner fra staten mens Manfo ikke gør...

Kvinfo er en selvejende institution under kulturministeriet. Den formidler viden om forskning og undersøgelser omkring ligestilling for begge køn.
Den har 35 lønnede medarbejdere, og modtager støtte fra flere store danske erhvervsvirksomheder.
Og så er den til Manfo´s store irritation på finansloven qua sine forskningsprojekter.

Manfo er en blog. Oven i købet en blog hvor visse mennesker får afløb for deres temmeligt kvindefjendske propaganda. En blog hvor man argumenterer for at fratage kvinder retten til at betemme over deres egen livmoder...hvor man skriver artikler der fortæller at det at være kæreste med en kvinde er det samme som at være kæreste med en 3-årig.... En blog hvor mænd gavmildt kalder kvinder der argumenterer for ligestilling for feministiske beton lebber...En blog hvor man brokker sig over det latterlige i at man ikke længere kan pifte og brumme over en flot kvinde uden at det bliver kaldt sexchikane...og i samme åndedrag siger at så kan man da råbe luder?....og meget mere i samme stil.
Manfo synes det er uretfærdigt at en forskningsinstitution under kulturministeriet får støtte, når Manfo bloggen ikke gør....???

Hey...jeg skriver en blog...hvor er det egentlig uretfærdigt at jeg ikke får statstøtte når Kvinfo gør....!Ingen kommentarer:

Send en kommentar