onsdag den 30. januar 2013

Stakkels mænd da.....

http://podia.dk/site/artikler/1sektion/artikel-samfund/339461-kvinder-der-gor-sig-uafhaengig-af-maend-der-rammes-dobbelt-af-krisen

Nå...her kom så lige endnu en af de der artikler, hvor man tænker...HVAD?

Her er der store problemer for mændene, i og med at de tvinges til at udføre Kvindeting! Som feks at dække bord og rede senge...det er bare for meget at de skal det...
Pointen af artiklen er at det er synd for mændene...at kvinder uddanner sig og gerne vil "opad". For dermed bliver de der lavtlønnede "kvindejobs" noget som politikerne i fuldt alvor...ja, det skriver han...vil have store stærke mænd til at lave.....hvilket i hans optik er nedværdigende for mænd!
Altså...mænd vil ikke have en kone der er bedre uddannet og tjener mere end dem, fordi det er nedværdigende....mænd der bliver arbejdsløse vil så heller forsørges af deres partner end de selv vil lave disse nedværdigende jobs, som de synes deres partner skal lave,....fordi hun er kvinde? Forfatteren af denne artikel er forhåbentlig ikke sådan en slagstalerør for mænd i al almindelighed?

Åh...lige en krølle...han nævner i artiklen at han engang har fået foreslået en løsning på dette problem. At mænd køber sig en postordrebrud  til 15000 kr.

Det ville jo få nogen op af stolene i forhold til det at se kvinder som en ting, en ejendom man kan erhverve sig...på lige fod med en scooter...men det er ikke forfatterens hensigt...han er forarget fordi det ikke er at tage mænds problemer med de uddannnede kvinder i Danmark seriøst!

Ja ja...lidt luft kan man altid få, men helt ærligt...der er masser af det her derude...og DET er skræmmende...i år 2013.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar