mandag den 11. februar 2013

Hatecrimes i København..

Det er åbentbart sådan at man ikke kan færdes i det Københavnske natteliv hvis man er anderledes end flertallet. Det vil man så gøre noget ved..Super...

Det man vil gøre ved det, er at spærre for trafikken...og tænde mere lys på gaderne?

Hvad pokker er det for en "tisse i bukserne " løsning?

Hvis nogen mener det er ok at køre rundt i sin bil og smide ting efter feks homoseksuelle i nattelivet skal vi sgu da have fat på dem der gør det? Lys er glimrende...og kørselsforbud er altid godt:) Men helt ærligt...det duer ikke at vi accepterer den slags adfærd.

Nu læser jeg så at nogle mennesker straks kaster sig over "de fremmede" som må være dem der gør det, for sådan er vi danskere ikke....Bullshit. Vi danskere er sgu lige så intolerante som alle andre
mennesker. Hvis der skal generaliseres. ( og det ser det ud som om der skal :))

Har så sent som i dag læst en helt igennem etnisk danskers kommentar til dette emne...og det handler mest om ham selv, naturligvis, og hans problemer med kommunen og bistansdsudbetalinger, der selvfølglig er meget værre end de her skide homoseksuelles, som i øvrigt jo bare kan lade være med at gå og provokere os andre...(!) og det er heller ikke naturligt i og med at vi jo skal formere os...(!)
Så kom ikke her med fordomme :)


Det duer sgu da ikke at bruge hatecrimes mod homoseksuelle til en kampagne mod indvandrere....hvad i alverden er det for en forskruet måde at arbejde på? Vi kan ikke lide hatecrimes, så lad os køre på en anden bestemt gruppe mennesker? hmm ...:)


Anyways, Det handler om at vi som samfund ikke skal acceptere den slags. Det handler om at vi sørger for at straffene  for den slags er højere end straffen for cykeltyveri. (Og her kunne man jo få den ide at inddrage voldtægter, som jo i den grad også er en slags hatecrime...for man voldtager faktisk ikke en man kan lide, vel? Og straffen for det er jo, lad os være ærlige...heller ikke meget mere end for at stjæle lidt.)

Så personligt mener jeg at alle forbrydelser der bliver begået fordi man bare ikke kan lide de mennesker man begår forbrydelsen mod, skal straffes ekstremt hårdt. Især hvis der er vold/voldtægt involveret. Man kan tænde lys og stoppe traffik...men en holdningsændring hos politikerne omkring hvor alvorligt vi ser på det og hvor alvorligt vi straffer den slags, ville nok være et rigtigt godt signal.

9 kommentarer:

  1. Fint, så gør vi ligesom ovre hos dem i USA, hvor en stor andel af befolkningen sidder i fængsel. Det bliver folk jo også meget bedre af. Og vort samfund, meget mere trygt.

    Holdningsændring er vejen frem!

    SvarSlet
  2. Holdningsændringer er super...problemet med dem er bare at de tager lidt lang tid... Og ved du hvad..efter at have studeret lidt holdninger rundt om på nettet, så er jeg sgu en lille bitte smule pessimistisk.
    Holdningsændringer har en tendens til at ske hos mennesker der er åbne for andre....og de her mennesker...der kører forbi en homoseksuel og smider en flaske i hovedet på ham....virker bare ikke så..." åbne over for andre" du ved.....

    Nu tror jeg ikke lige man kan sammenligne os med USA, det er nok lidt langt ude...hvis vi havde den slags våbenlov og de religiøse fanatikere der gerne vil styre landet, så ville sammenligningen formodentlig kunne bruges.

    I USA er der politikere der ikke kan se problemet med hatecrimes...fordi det er skide forståeligt at angribe folk der er så depraverede at de har sex med en af deres eget køn...

    Her i Danmark vil vi tænde gadelygterne? Fordi haters bedre kan lide homoseksuelle i lys? Det er en absurd løsning på et virkeligt problem.

    Og nu kommer der en ting som du formodentlig ikke vil synes om....Jeg er personligt pisseligeglad med om folk der voldtager og myrder og overfalder uskyldige mennesker "bliver bedre" De skal bare væk fra gaden i mine øjne.
    Jeg er heller ikke en stor støtte af de her åbne fængsler, hvor indsatte har bedre forhold og muligheder end mange almindelige unge studerende i DK. Men det er jo en anden diskussion

    SvarSlet
  3. Tryk avler modtryk. Og al forskning viser at blver der ikke arbejdet på at reetabelere disse mennesker står samfundet bare med et dobbelt problem senere.

    Men kan da forstå at du helst vil have dem sat ind for livstid for at "kaste en flaske efter bøsserne". Hvor langt ligger det i niveau fra de kommentare som du har indsat fra andre?

    SvarSlet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  5. griner...tror nu det er dig der overdriver. Jeg har vist ingen steder skrevet at jeg synes man skal have livstid for at kaste en flaske.

    Hvis du læser hvad jeg skriver, så skriver jeg at folk der voldtager, overfalder uskyldige mennesker og slå ihjel skal væk fra gaden...Men det mener du ikke? De skal simpelthen ud i samfundet igen så hurtigt som muligt, så de der måske har været heldige at overleve deres vold kan møde dem igen...

    Jeg har det sådan at hvis man feks kaster sin kæreste ud fra 3. sal, så hun er handicappet for resten af livet....og så kommer i reetablering i et fancy projekt der kan give en store muligheder for godt job og indtjening resten af livet, mens den man kastede ud aldrig får den mulighed mere. ja så synes jeg sgu at samfundet løser problemet dybt tåbeligt.

    Og når man oven i købet...efter man er dømt feks udtaler at hun jo også ødelagde ens liv...fordi hun fik en til at gøre det man gjorde!....så er det i mine øjne den lige billet til "kom aldrig ud mere" land.

    Tryk avler modtryk? Du mener at hvis vi siger at en mand skal i fængsel for feks voldtægt...så må vi ikke straffe ham for hårdt for så....?

    SvarSlet
  6. Så skal han altså kastes ud fra 4de for så skal han slå sig lidt hårdere.

    Nej, det er en svær balacegang. For på den ene side vll vi som samfund gerne straffe hårdt så det afskrækker, men modsat så vil vi gerne have nogle bedre mennesker ud af fængslerne end dem vi putter ind, så det ikke sker igen.

    De fleste som kommer ind og sidde, kommer jo ud igen på et tidspunkt.

    SvarSlet
  7. Næ, jeg synes du har en tendens til at læse det jeg skriver lidt som du selv vil, uden at overveje hvad det egentlig er der står.

    Du skriver "vi"? Jeg er ikke med i det "vi"
    Tyve, småkriminelle og den slags kan sikker blive bedre til at styre deres adfærd. Men mordere og voldtægtsforbrydere kan for min skyld rådne op, ja. Men desværre kommer sidst nævnte hurtigere ud af fængslerne end rigtigt mange andre...For det koster ikke ret meget i DK at smadre andre menneskers liv.

    SvarSlet
  8. Nu er du altså meget hård!

    Hvor længe syntes du at minimum straffen for mordere og voldtægtsforbrydere skulle være?
    Og hvilke forhold skulle de afsone under?

    Og skulle straffen for de "små søde danske piger" der angiver deres "muslimiske drenge venner" for falsk voldtægt være den samme?
    Og skal de også ind og afsnoe i de lukkede fængsler, hvor de rigtig kan "lærer" hvordan man opfører sig?

    SvarSlet
  9. Jeg kan ikke diskutere ud fra de forudsætninger du der stiller op. Den med de små søde danske piger der angiver deres muslimske drengevenner for voldtægt er en sætning som er så fyldt med fordomme og uvidenhed om fakta, at der ikke er grundlag for et svar.

    Det siger jeg fordi det sker så sjældent i forhold til alm voldtægt, men af en eller anden grund skal med hver gang der tales voldtægt. Undersøgelser viser at ud af 400 voldtægter, anmeldes de 100 måske...der kommer en retsag ud af de 20, og måske 5 bliver dømt. I de 400 voldtægter er der gennemsnitligt 2 falske anklager. Det er selvfølgelig ikke i orden! Men er det vigtigere end de 300 voldtægter der ikke engang bliver anmeldt fordi pigen har fået hovedet fyldt med at når hun havde sexet tøj på og drukket for meget er det også hendes egen skyld....

    Men hvis det kan bevises at en pige har anmeldt en mand falsk for voldtægt...og det ikke bare er endnu en historie hvor man trækker anklagen tilbage pga manglende beviser, ja så skal det naturligvis også straffes. og jeg kan da ikke se at jeg nogen steder skriver at kvinder ikke skal straffes lige så hårdt som mænd for samme forbrydelser?

    Med hensyn til strafferammen for voldtægt og vold med døden til følge..overlagt mord og drab, synes jeg faktisk bare man skal bures langt væk for altid. Er der formildende omstændigheder ved et drab, som feks forsvar, må det tages med i betragtning.

    SvarSlet